Hero Image
25 Oct 2018 - 26 Oct 2018
Младите и образовните политики

Како да се регистрирате на настанот?

  1. Доколку сакате да се вклучите во настанот најпрво е потребно да се пријавите преку формата на следниот линк https://docs.google.com/forms/... 
  2. Откако организаторите ви го одобрат учеството, потребно е да направите регистрација преку сајтот (десно на - "Register now")
  3. По регистрацијата, потребно е да закажете состаноци со претставници на останатите организации со кои би сакале да остварите соработка.

  Registration

  Closed since 26 October 2018

  Location

  Bitola

  Organised by

  Meetings

  Participants 23
  Meetings 43

  Participants

  Association/Agency 2
  Authority/Government 1
  Civil Society Organisation 18
  Other 3
  Total 24